Snijd de paprika zonder zaadjes in blokjes. Schaaf of snijd de kool in smalle reepjes. Verdeel de kipfilet in blokjes.
Roerbak de kipfilet 5 minuten in 1 eetl olie. Schep de blokjes uit de pan en zet ze apart.
Voeg de rest van de olie toe en bak hierin de krieltjes, paprika en kool 5 minuten.
Schep de kipblokjes, kerriepoeder, tijm en peper en zout erdoor. Bak nog 3 minuten.
Meng crème fraîche of kookroom, mosterd en citroensap erdoor en stoof zachtjes 3 minuten.
Rooster de noten in een droge hete koekenpan en strooi ze met de peterselie over het gerecht.
Tip: kool kan vervangen worden door prei en reepjes oesterzwammen.
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |