Laatst toegevoegd:

-Eenvoudig recept voor heerlijke runderlappen
-Spaghetti met bacon en peterselie
-Ajam pedis
-Forel in roomsaus
-Kipfilet met ananas
-Tortellini met vis in mosterdsaus
-gestoomde kip met dragon
-Gepofte aardappelen met zalm-roomsaus
-Sate van varkensvlees
-Romige risotto

Vind uw gerecht:
Recepten:

Aardappelgerechten
Aziatische gerechten
Eiergerechten
Groenten
Salades
Kip recepten
Lamsvlees recepten
Mexicaanse recepten
Pasta gerechten
Rijst gerechten
Rundvlees recepten
Soepen
Schotels
Taarten en brood
Varkensvlees gerechten
Vegetarisch
Visrecepten
Voorgerechten
Nagerechten
Wraps
Wokrecepten
Wildrecepten

Wat moet ik nu weer geven
Home | Taarten-en-brood | Cocoskoek

Cocoskoek

2 eieren
250 gr witte suiker
1 pakje vanillesuiker
50 gr zelfrijzendbakmeel
1/4 pakje bakpoeder
250 gr gemalen cocos
1 dl melk
springvorm (22 cm
ouwel (of bakpapier)

Klop 2 eieren, 250 gram witte suiker en 1 pakje vanillesuiker tot een luchtig mengsel. Voeg daarna 50 gr zelfrijzendbakmeel en 1/4 pakje baklpoeder toe. Meng er vervolgens 250 gr gemalen cocos en 1 deciliter melk door. Beboter de bodem van een springvorm (22 cm doorsnee) en beleg deze met ouwel (of bakpapier)
Schep het mengsel in de vorm, bestrooi de koek met wat suiker en zet de vorm op een rek in het midden van de oven (145 graden) bak de koek in 45 tot 55 minuten gaar.

Personen: Bereidingstijd:
Bron: moens

© recepten.mriweb.nl | Disclaimer | Cookies| Contact | Goedkoop naar... | Koopwoning Schiedam | Culinaire top50