Oven voorverwarmen op 200 graden.
Bladerdeeg uitspreiden en in ca.5 min. Laten ontdooien. Halveren. Eiwit loskloppen. Plakjes bladerdeeg bestrijken met eiwit. Bestrooien met kruiden. Op bakplaat leggen. In midden van oven in ca.20 min. Gaar en goudbruin bakken. Uit oven nemen. Bovenkant van bladerdeeg met scherp mes in lengte halveren (8 stuks)
Zalmkaas vermengen met créme fraîche. Op smaak brengen met zout en peper. Plakjes Becel- Goud ter grootte van bladerdeeg snijden.
4 plakjes bladerdeeg (zonder kruiden) bestrijken met zalmkaas. Erop leggen: plakje Becel- Goud, stukje sla, plakje Becel- goud. Nogmaals bestrijken met zalmkaas. Bladerdeeg met kruiden erop leggen.
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |