Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Romige aardappel-preischotel met zalmrepen

Aantal personen: 2

Ingrediënten

1 zakje golfjes (450 gr aardappelschijfjes, koelvitrine)
250 gr voorgesneden prei
1 dl droge witte wijn
100 gr Mon Chou
1 volle eetlepel groene pesto (potje)
250 gr zalmfilet
20 gr boter
zout, versgemalen peper
4 lente-uitjes

Bereiden

Kook de aardappelschijfjes en de prei in de wijn in 10-13
minuten zachtjes gaar.
Roer er de Mon Chou en de pesto door.
Snijd intussen de zalmfilet in repen.
Verhit de boter en bak de repen vis hierin om en om, 2 minuten
aan elke kant.
Bestrooi de vis naar smaak met zout en versgemalen peper.
Schep een bergje van het aardappel-preimengsel in het midden
van 2 borden en leg de zalmrepen er tegenaan.
Garneer met de lente-uistengeltjes garneren.

Bron/inzender: Astrid

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Tonijnschotel
Mosselen met chorizo
Tongfiletrolletjes in witte-wijn-garnalensaus
Heilbot met schorsenerengratin
Visragoƻt met tagliatelle

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes